Nieuws

Opening Watersportseizoen 2017

De winter is voorbij, de temperaturen gaan omhoog, tijd voor "Opening Watersportseizoen 2017" op 17 april van 11u tot 17u

Net als voorgaande jaren trapt Terherne het nieuwe seizoen weer af tijdens het paasweekend.
Dit doen we al jaren 2e paasdag en dit houden we ook zo.

Alle ondernemers willen laten zien wat een fantastisch mooi dorp Terherne is, dat je hier veel leuke dingen kan doen maar vooral ook dat we hier met z'n allen bijzonder gastvrij zijn!
Op onze facebookpagina https://www.facebook.com/BuTterherne kun je volgen wat er allemaal te doen is op 17 april, maar hier alvast een voorproefje:

Bij het Botenstation van de Kameleon kunt u proeven aan de watersport; hier liggen schippers klaar om met u een vaartocht over de Poelen te maken, en je kunt er ook het sportieve Suppen uitproberen.
Wie droge voeten wil houden kan zijn kunsten uitproberen op de WIPE OUT.
Paviljoen Meer van Lenten heeft behalve heerlijk hapjes een springkussen en er kunnen vaartochtjes gemaakt worden vanaf de steiger.
Bij Marina Beachclub is een waar Paasfeest georganiseerd en bij Picknickers kunnen de kinderen tijdens de Paasbrunch op Egg hunt!
Er is live muziek bij de Zevenwouden, maar ook kinderactiviteiten en zelfs oppas vanaf 15h00, terwijl er ondertussen Pulled Pork in het Rook Kanon staat te garen.

De watersportliefhebber kan zijn hart ophalen in de showrooms van de vele watersportbedrijven die Terherne rijk is en bijvoorbeeld proefvaarten maken met de nieuwste tendersloepen bij Van der Veen Jachtbemiddeling.
Watersportvereniging Onder Ons heeft traditiegetrouw een kraam met tweedehands watersportartikelen, Elias komt met een kraam met Griekse Producten en in het dorpshuis is een rommelmarkt.

Kortom: Opening Watersportseizoen Terherne is de dag om elkaar te ontmoeten, kennis te maken met de nieuwste schepen van de verhuurvloot, de leukste vakantiewoningen, de nieuwste collectie in de winkels, de bestaande en vernieuwde terrassen van de restaurants enz. Stap binnen bij alle bedrijven en restaurants in Terherne en geniet.

apr 6, 2017